maanantai 17. syyskuuta 2012

Vihreä käppänä

Eilen Alisa pikkusiskoni oli ystävänsä luona ja lähdimme ilalla hakemaan Alisaa kotiin. Heillä on chihuahua ja saksanpaimenkoira joten päätimme ottaa Ninnin mukaan. Ninni matkusti häkissään takaluukussa ja ihan hiljaa ja kauniisti. Kun saavuimme Alisa ei halunnutvielä lähteä joten ajatelimme, että Ninni ja chihuahua eli Jati voisivat leikkiä.

Aluksi Ninni ei millään olisi halunnut leikkiä vaan kulki häntä koipienvälissä ja ajattelin jo ettei Ninni haluaisi leikkiä, kun kerrankin saisi ja vielä aika saman kokoisen ystävän kanssa. Piti myös vähän uikuttaa. Mutta pian Ninni reipastui ja leikki vain hurjistui hurjistumistaan ja pian koirat rallittivat ymäri pihaa. :)

Oli todella mukavaa nähdä Ninni leikkiässä, kun se oli koko ajan pyytänyt muita koiria leikkimään, mutta kukaan ei ollut lähtenyt leikkimään. Pihalla oli juuri ajettu nurmikko  ja, kun koirat juoksivat niin kyllä siinä valkoinen käppänän pentu tuli aika vihreäksi. ;) Ninnillä oli tosi mukavaa ja se oli tietenkin pääasia.

Ilalla kotona Ninni oli niin vihreä, että se oli aivan pakko pestä. Laitoin Ninnin pesuvatiin ja pesin sen. Ninni ei pitänyt ollenkaan ja yritti karata koko ajan. Vesimuuttui aivan vihreäksi. ;) Pesun jälkeen Ninni oli aika virkeä, mutta kyllä ilalla ruuan jälkeen, kun mentiin nukkumaan niin Ninniä väsytti. :)

1 kommentti:

  1. Ai, vihreä? Siitähän voisi tulla uusi väri käppänöille. Onneksi koira ei kulu pesussa, mutta koiranpesukone voisi olla kätevä:)

    VastaaPoista