keskiviikko 28. elokuuta 2013

Tokoilua ja kisat

paikallaolo 30s 0 pistettä
Tänään käytiin kokeilemmassa Ninnin kanssa vähän tokoilua vinntikoiraradan vieressä. Siellä saa käydä muutaman kerran kokeilemassa ja me sitten päätettiin mennä ja juuri tänään olikin sitten seuranmestaruus kilpailut! No me osallistuttiin niihin sitten kanssa. Mentiin kylläkin ihan möllimölli luokkaan, koska ei olla aijemmintokoiltu paljoakaan.

Ensimmäisenä vuorossa oli koiran paikallaolo 30 sekuntia ja koiran piti olla maassa. Samaan aikaan meidän kanssa oli kolme koirakkoa. Ninni pysyi hienosti 25 sekuntia kunnes toinen koira haaukahti ja sen keskittyminen herpaantui. Mutta olin silti tosi tyytyväinen, vaikka pisteitä tulikin 0.

seuraaminen 9 pistettä
Seuraavaksi oli vuorossa yksilötehtävät. Ensiksi niistä oli seuraaminen. Tuomari aina sanoi käänös oikealle mars tai käännös vasemmalle mars, liike seis ja täyskäännös mars. Siitä saimme 9 pistettä.

Liikkeestä seisominen oli seuraavana. Ninni jäi hienosti seisomaan, kun jatkoin seuraamisesta matkaa. Olin varma, että se ei olisi jäänyt seisomaan vaan istahtanut heti, mutta se pysyi hienosti koko liikkeen ajan seisoen. Tästä saimme 9½ pistettä.

Liikkeestä seisominen 9½pistettä
Luoksetulo meni hienosti Ninni jäi hyvin istumaan ja tuli hienosti luokse. Miinusta tuli varmaan siitä, kun sivulle tulo luoksetulosta on vielä vähän vaiheessa, mutta hienosti sekin meni. Siitä pisteitä tuli myös 9½.

Liikkeestä maahan meno ei sitten sujunut niin hyvin, kuin ajattelin, koska Ninni ei vain halunnut jäädä maahan joten loppujen lopuksi jouduin jättämään sen istumaan ja sen takia saimme 0 pistettä.

Viimeisenä oli hyppy este ja ajattelin, että tämä menisi hyvin, mutta Ninni ei halunnut jäädä esteen taakse odottamaan vaan hyppäsi takaisin ja hyppäsi vielä kolmannen kerran takaisin ja siksi saimme 6 pistettä.

Yhteensä meillä oli pisteitä 34!! Olin tosi tyytyväinen ja meillä oli TOSI kivaa!! Ja aijotaan alkaa käymään joka viikko koulutuksissa. :)


2 kommenttia:

 1. Höh, kommentti oli kadonnut. Uudestaan:
  Onnea, team Ninni! Mitä siitä syntyykään, kun alatte oikeasti harjoitella?
  Ninni on supermimmi!

  VastaaPoista
 2. Aivan Upeata!!
  Hienosti on teillä mennyt mölli kokeessa :)
  Ihania kuvia <3
  Treeni-intoa jatkoon toivottelee laumallinen sukulais blondeja

  VastaaPoista