lauantai 12. lokakuuta 2013

Treeniä treeniä :)

Nyt taas ehdittiin päivittää blogia :) Tässä videossa on toiseksi viimeiseltä agility kerralta, joka ei mennyt ihan nappiin, mutta ihan ok. Viimeinen kerta meni ihan super hyvin! Ninni haki esteitä tosi hyvin. :) Nyt yritetään päästä ATT:lle johonkin ryhmään jatkamaan treenaaminsta. :)

Käytiin agility kisoissakin Iitun kanssa ja suoraan sanottuna ei mennyt ihan "putkeen". Eli siis radassa oli 14 estettä ja rataan tutustumisessa ajattelin, että rata ei olisi ihan mahdoton ja, että voisimme onnistuakkin. Mutta uusi paikka olikin Ninnille niin jännä ettei se halunnut mennä putkeen. Tuomari tuli auttamaan meitä ja saimme sen kerran menemään putkeen, mutta viimeinen putki piti jättää välistä. Mutta putket olivat mustat ja tummansiniset ja niitä emme ole menneet ikinä ja ne olivat meidän ensimmäiset kisat. :) Olin silti tyytyväinen.

Tänään käytiin tokoilemassa turun kääpiökoirien järjestämässä koulutuksessa ja meni tosi hyvin! Vielä on hiomista, mutta kaiken kaikkiaan meni tosi hyvin!! :)

3 kommenttia:

 1. Hyvää kokemusta saatiin molemmat niistä möllikisoista :) Meidän täytyis kans harjoitella noita takaakiertoja, ne on Liinullekin vaikeet. Laitahan ATT:lle postia, nettisivuilta löytyy varmaan oikea osoite. Luultavasti menee kuitenkin useampi kuukausi, ennen kuin saa ryhmäpaikan.

  VastaaPoista
 2. Hyvä Ninni-serkku, vaikka ei mennytkään ihan putkeen! Meillä koirilla saa olla omaakin tahtoa, muuten tuo palveluskunta laiskistuu.

  VastaaPoista
 3. Upeata Elli!!
  Ninnille paljon rapsuja, olette taitavia jo nyt, lisää harjoitusta vaan :)
  Täällä ollaan teistä todella Ylpeitä <3

  VastaaPoista