sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Agility ryhmäpaikka! :)

Nyt taas pääsin päivittelemään tätä blogia, jonka kirjoittaminen on vähän unohtunut. Ensimmäisenä haluan heti sanoa, että nyt saatiin agility ryhmäpaikka ATT:lta!!! Olen todella iloinen, koska nyt päästään oikeen kunnolla treenaamaan. Olimme ensimmäisen kerran perjantaina ryhmässä ja Ninni oli ihan innoissaan. :) Käytiin myös Mikkelissä treenaamassa agilitya Iitun kanssa ja Iitun tuttu lupasi valmentaa meitä. :) Saimme molemmat todella hyviä vinkkejä! Molemmista treeneistä on otettu videota ja tulee kyllä blogiin, mutta nyt ei enää tähän aikaan jaksa alkaa väsäämään.
Käytiin tänään Suomen tanskandoggien järjestämässä match showssa. Esitin Liinun junior handlerissa ja Ninnin pienissä koirissa. Junnuista ei tullut sijoitusta ja Ninnikin sai sinisen nauhan, vaikka sinisten kehästä tulikin kolmas sija. Olin tyytyväinen Ninnin esiintymiseen. :) Jekku taas posetti itsensä pentujen BIS nelosiksi!! Oli mukava reissu. :)

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä kiva mätsäripäivä! Videoita odotellaan aksasta :)

    VastaaPoista
  2. Onpas kiva kuulla, että olette päässeet agility ryhmään <3 Mukavia Treenejä!!

    Ei se sininen nauha mätsärissä ole välttämättä huono asia.. Katsos tuomari voi ajatella myös niinpäin että haluaa koiran jatkoon ja siksi antaa sinisen, että voi nostaa palkinnoille sitten sitä kautta. Minulle on meinaan käynyt ensimmäisen koirani kanssa niin, että saimme sinisen nauhan ja sitten voitimme sinisten kehän ja BIS kehässä jäi lopulta myös punaisten voittaja meidän taakse. Eli UPEATA että mätsärissä on tullut sijoittuminen palkintopallille asti!
    Hienoa työtä olet Ninnin kanssa tehnyt, Kiitos siitä. Toivottavasti pääsisin teitä pitkästä aikaa näkemään :)

    VastaaPoista