sunnuntai 10. elokuuta 2014

Darya`s koulutuspäivä

   Perjantai illalla lähdettiin Ninnin kanssa Iitulle yöksi, koska seuraavana aamuna olisi aikainen herätys, sillä lähtisimme Vantaalle Darya`s tapaamiseen johon liittyisi myös agi-ja toko koulutusta. Lauantai aamulla herätys oli jo kuudelta ja oli kyllä hankalaa nousta kun on tottunut loman aikana heräämään 10-11 aikoihin. Pakkasimme auton ja pääsimme lähtemään puoli 8 aikoihin kohti Vantaata.
   Kun saavuimme Ojangon koiraurheilukeskukselle oli paikalla jo muutama Darya`s käppänä. Ninni oli ihan innoissaan nähdessään, että oltiin saavuttu agility kentälle! Mentiin heti auttamaan radan rakentamisessa ja yhteistyöllä saatiin rata aika nopeasti valmiiksi. Pikkuhiljaa loputkin saapuivat paikalle ja päästiin tutustumaan rataan. Radassa oli muutama kohta jota piti vähän tarkemmin miettiä, mutta oli kiva rata. Meidän vuoro oli Ninnin kanssa ensimmäisenä ja meni tosi hyvin. Sain tosi hyviä vinkkejä! Saatan Ninnin aina ihan putken päähän ja jään odottamaan, että se tulee putkesta, mutta nyt huomasin valmentajan huomautettua siitä, että pystyn lähettämään Ninnin jo kauempaa putkeen eikä sitä tarvitse jäädä odottamaan, että se tulee putkesta. :) Nyt mulle ei tule niin kiire ohjauksissa kun saan vähän etumatkaa ja Ninninkin vauhti kasvaa samalla. Harjoiteltiin myös eteen lähetystä kolmella peräkkäisellä hypyllä. Se meni hienosti! :) Oli tosi hyvä treeni!
   Kun kaikki olivat päässeet harjoittelemaan rataa päätettiin pitää ruokatauko ja sitten jatkaa tokolla. Lähdettiin jumboon syömään, koska meillä oli sen verran aikaa. Ruuan jälkeen olikin sitten hyvä jatkaa treenejä tokolla. Meitä olikin enää vain 3 tokossa, mutta ei se mitään haitannut. Harjoittelimme alokas luokan liikkeitä ja huomasin, että on kääpiökoirien tokosta ollut jotain hyötyä. :) Vielä vähän treeniä ja sitten kokeeseen. ;) Kiitos Tarjalle Ninnin kasvattajalle tosi paljon saimme hyviä vinkkejä!
   Toko treenien jälkeen käytiin syömässä Minnan ja Miskan mitali kakkua. :) Kun kaikki käppänät olivat lähteneet jäätiin Ninnin kanssa katsomaan mudien agitreenejä. Tehtiin vähän jotain pientä viereisellä kentällä Ninnin kanssa. Kun kaikki mudit olivat tehneet radan mentiin me Ninnin kanssa tekemään se ihan nopeasti ennen lähtöä ja tehtiinkin 0 rata. :)
   Oli ihan tosi kiva päivä! Kiitos valmentajille! :)
(kuvien ottaminen unohtui kokonaan)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti