sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Koirakavereita ja muuta

Ninni ja Tellu
Suvun koirakatras
En ole ehtinyt pitkään aikaan kirjoittamaan ja siksi nyt on paljon kerrottavaa! En edes tiedä mistä aloittaa. :) Meillä kävi kylässä vehnäterrieri nimeltä Tellu ja hänen omistajansa Niina. Ninni piti Tellusta, mutta, Onni vahti tiukasti mitä Ninni teki. Menimme metsäretkellä taas ja otimme Ninninkin mukaan. Ninni kulki jo vähän Onninkin perässä ja olisi halunnut leikkiä Tellun kanssa, mutta Onni kielsi vähän. Taas uusi koirakaveri Ninnille.

Olemme käyneet jo uuden pyörakorin kanssa vähän lenkillä. Aluksi Ninniä ihmetytti, muttei sanonut mitään ja vähän ajan kuluttua se alkoi vinkua. Varmaankin eka kerta oli niin jänittävä. ;) Kun saavuimme kotiin juuri ennen sitä Ninni oli lopettanut vinkumisen  ja kehuin sitä kovasti. Kävimme matkalla mammallani ja siellä Ninni olli ihan rauhallinen ja kiltisti niin kuin aina. ;)


Ninni poseeraa ;)
Minulla oli synttärit ja mummini tuli kylään hän asuu Mikkelissä ja hänellä on kääpiösnautseri, joka on mustahopea ja nimeltään Aatu. Ninni ystävystyi myös Aatuun ja ne leikkivätkin vähäsen. Myös serkkuni Paavo 6vuotta tuli kyläilemään. Sain paljon lahjoja mm: Ninnille pedin, Ninnille farkkuviltti, Ninnille häkki(saatiin etukäteen), Ninnille pyöräkori, Ninnille hammasharjoja ja noutokapula ja itse sain isoäidin neliöistä tehdyn tyynyn.Sain paljon muutakin, mutta suurin osa oli Ninnille. ;)


Iitukin tuli kylään ja kävimme ravintolassa syömässä ja sen jälkeen alkoi koirien trimmaus operaatio.Aluksi Aatu ja Iitu antoi minun kokeilla nuppimistä ja muuta. Aatun jälkeen otimme Ninnin  siistittäväksi Ninnille piti oikein näyttää, etää kuka oli pomo kun ei oikein pitänyt tuosta trimmauksesta. Kerran Ninni pääsi minulta irti ja tuli pieni vako partaan. Otimme vähän poseeraus kuviakin, mutta niistä ei tullut oikein hyviä. ;)
2 kommenttia:

  1. Kivaa oli! Kiitos Ninni! Tavataan uudestaan, mieluiten sitten kun lakkaat pissimästä sinne tänne. Sitten saat tulla minun kanssani vaikka samaan häkkiin nukkumaan:)

    VastaaPoista
  2. Onpas Ninniä hemmoteltu sun synttäreiden johdosta :) Onnittelut vielä tätäkin kautta meidän väeltä! Hyvä on harjoitella trimmaamista niin voi sitten joku päivä sitä itse tehdä. Karva onneksi kasvaa takaisin, jos jostain kohtaa sattuu menemään liikaa :))) Enemmän pennut tuntuu vastustelevan sitä, että niitä pidetään normaalia pidemmän aikaa paikoillaan kuin itse trimmaamista. Eli totuttelua vaan niin varsinainen trimmi on sitten helpompi sekä koiralle että trimmaajalle. Täälläkin vielä omaa kotia odottavat velipojat kävivät siistiytymässä, jotta pääsevät kohta poseeraamaan uusissa kuvissa.

    VastaaPoista