tiistai 2. lokakuuta 2012

Rokotus

Eilen ajattelimme pikkusiskoni kanssa lähteä koirien kanssa jokin pieni lenkki. Alisa otti Onnin ja minä otin Ninnin. Kun olen Ninnin kanssa kahdestaan lenkillä, vaikka vielä ne eivät pikiä olekkaan se ei vedä ollenkaan,mutta kun Onni on mukana se vetää hulluna. Onni on varmaan Ninnin turvakoira. :)


Slurps!
Kävimme tänään koira ja kissa klinikalla ottamassa Ninnille ensimmäinen rokotus! Pääsimme nopeasti huoneeseen jossa nostin Ninnin pöydälle. Eläinlääkäri kyseli kaikkea ja sitten laittoi rokotteen. Minua itseäni vähän jänitti, sillä en pidä ollenkaan mistään piikeistä, mutta Ninni tuskin huomasi mitä sille tehtiin. Hieno Ninni! :) Rohkeni muristakkin muille koirille. ;)

Eläinlääkäri sanoi, että Ninni voi olla väsynyt, mutta nytkin se leikkii vielä pikkusiskoni kanssa. Eiole enään tullut yölläkään pissejä tai kakkoja sisälle eikä päivisin yksin ollessa. Alkaa jo varmaan oppia en kyllä ajatellut, että niin nopeasti oppisi. Nyt voidaan mennä jo vähän lenkkejäkin kun on rokotukset ja niiin paljon energiaa!

2 kommenttia:

  1. Hienosti on Ninnistä kasvamassa iso ja osaava tyttönen. Muistathan että edelleen pitää olla varovainen, rokotukset astuvat kunnolla voimaan vasta 2 viikkoa antamisen jälkeen ja kunnollinen suoja on olemassa vasta 18 viikkoisella pennulla (eli 2 viikkoa sen viimeisen annetun rokotuksen jälkeen). Maalaisjärjen kanssa voi toki lenkkeillä ja liikkua ja tavata tuttuja koiria, niin kuin olette tehneetkin. Ninnille rapsuja :)

    VastaaPoista