keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Ninni the vintiö

Kyllä uni maittaa leikkien jälkeen.
Ninni täytti maanantaina jo täydet 9viikkoa! Nyt, kun Ninni on tottunut perheen arkeen ehtii sitä vähän pahojaankin tekemään. Aina, kun Ninni häviää jonnekkin se menee syömään kenkiä. Hilma pupun papanat maisutuvat tosi hyville Ninnistä. Ja sormien pureskelu on kanssa todella mukavaa. Toisille koirillekkin on Ninni alkanut murista ja haukkua pitää alkaa ottaa lelu tai nami mukaan lenkeille.Minun huoneeni oven porttin kaltereiden välit ovat juuri sellaiset josta pääsee livahtamaan pieni kääpiösanutserin pentu eli tässä tapauksessa Ninni. Silloin, kun Ninni tuli meille se pääsi helposti välistä joten piti pitää kompostiverkkoa ja vieläkin itse asiassa. Yksi päivä katsottiin äidin kanssa, että ei kai se nnyt enää mahdu ja sitten Ninni yritti ja hetken ajateltiin, että siihen se nyt jäi kiinni,mutta pääsi se sitten. Pidämme kyllä vielä kompostiverkkoa ettei Ninni jää mitenkään kiinni.


Äiti ja Alisa yhtenä päivänä jättivät ihan tavallisesti jättäneet Ninnin yksin hetkeksi ja sepä oli murtautunut huoneestani pois. Se oli järsinyt kenkiä ja kakkinut pöydän alle ja sitten mennyt nukkumaan. Toisen kerran taas äiti ja Alisa kokeilivat mitä Ninni tekisi jos sen jättäisi koko asuntoon vapaaksi. No aluksi Ninni oli järsinyt äidin tallikenkiä ja pian mennyt nukkumaan. Se oli paljon rauhallisempi, kuin yksin minun huoneessani. Arvaatteko mistä äiti ja Alisa tiesivät sen? He olivat katsoneet ikkunoista ja vakoilleet Ninniä.Ollaan jatkettu joka päivä käyty puistossa ja niin kun sanoin toisille koirille on alettu murista ja haukkua joten koulutus alkaa. Poseerausta myös ehkä voitaisiin jo treenata hiukan.

1 kommentti:

  1. Hienosi menee teillä. Ninni oppii koko ajan uusia koiruuksia. Kengät kaappiin!
    Nyt ei enää mene kovin kauaa siihen, että Aatu tulee neuvomaan Ninnille snautserijuttuja. Mukava nähdä, mitä ne touhuavat keskenään.

    VastaaPoista