maanantai 10. syyskuuta 2012

Töitä ja muurahaisia

Uusi harrastukseni. Nam nam..
Tänään Ninni täytti tasan 9 viikkoa eli Ninni on ollut meillä jo yli viikon. Ninni on täysin jo perheen arjessa mukana ja kaikki ovat jo tottuneet katsomaan jalkoihinsa kotona. Ninni pitää myös huolta ettei hänen ruoka-aikaansa unohdeta. Eilen tein mokkapaloja hieman ennen Ninnin ruoka aikaa se oli koko ajan kyttäämässä, että milloin saisi ruokaa. Olen lisännyt Ninnin puuroon vähäsen jauhelihaa ja muutaman nappulan. Kyllä ruoka Ninnille maistuu ja välillä Ninni maiskuttaa unissaankin.

Ollaan käyty puistossakin ja tosi hienosti Ninni menee ja seuraa minua joka paikkaan. Moottoripyörat ja rekat jotka pitävät kovaa ääntä, mutta eivät hätkähdytä ollenkaan, vaikka välillä niitä pitääkin tuijottaa, mutta ei pelota. Pyörät ovat aika kiinnostavia Ninnistä, kun sellainen suhahtaa ohi niin sitä Ninni katsoi, mutta ei sekään mikään mörkö ollut. :) Pihalla olemme jo tutustuneet kukkapenkiin ja piha on jo ihan tuttu Ninnille. Tukimme kyllä kuitenkin pakoreitit, mutta eihän minun Ninnini mihinkään lähde! ;)


Ystäviäni on myös käyneet katsomassa ja kaikki ovat myös ihastuneet Ninniin. Tänään Ninni kävi äitini työpaikalla ja minua jännittti ihan ministi Ninnin puolesta. Ninni oli kuulemma vain nukahtanut äidin työkavereiden syliin. Ninni oli juuri äsken pihalla ja oli mennyt sokerimuuurahaispesään ja kaiveli sitä ja, kun muurahaiset kiipesivät sen turkkiin se oli aivan ihmeissään. Nyt se  heittää kuperkeikkaa Onnin pedillä. :)

1 kommentti:

  1. Ninnille: Varsinainen Duracell! Varmaankin jaksat sitten nukkua, kun on yksin. Ja yöllä tietenkin.
    Me käppänät olemme innokkaita syöjiä. Sinun ruokasi kuulostaa tosi herkulliselta. Saanko maistaa, kun tulen käymään?
    Minä lähden huomenna Helsinkiin. Siellä saa runsaasti rapsutuksia ja paljon paijausta:)
    Ellille: Jonakin päivänä Ninni voi kuitenkin nähdä jotakin niin mielenkiintoista, että piha jää pieneksi. Ole valpas1 Ja muistele Onnin ja Piskin karkuretkeä!

    VastaaPoista