sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Ninnin ensimmäiset pävät meillä

Ninni on ollut tosi reipas ja tutustunut jo kaikkiin meidän perheen jäseniin. Meillä asustaa myös pupu johon Ninni on jo tutustunut, vaikka pupua ei kiinnostakkaan. Ensimmäinen yö meni hienosti ja nukuttiin kahdeksaan asti jollei lasketa ulkona käymistä kuudelta. Ninni on kyllä kova tyttö syömään,kun vihellän sitä ruoka-ajan merkiksi se tepsuttaa niin lujaa kuin pääsee ja hetkessä puuro häviää kupista. :)

Ulkoilu on kivaa!
Ninni tykää olla pihallamme. Hän on myös oppinut jo aika hyvin kakkimaan ja  pissimään ulos. Välillä Ninni innostuu ja juoksee ympyrää ja häntä vispaa tietysti koko ajan. Vähän on jo oppinut pyytämäänkin ulos, mutta välillä liian myöhään. :) Kävimme jo hieman remmissä etupihallakin. Se olikin jännää! Oli paljon uusia hajuja ja maassa olevat omenat, jotka olivat pudonneet omenapuistamme olivat myös hyvin kiinostavia.

Leikitäänkös mörökölli?

Yksinoloa ollaan myös harjoiteltu, mutta heti kun minä häviän näkyvistä alkaa hurja huuto joka jatkuu niin kauan kunnes joku tulee. Mutta kun Ninni nukkuu ei haittaa, vaikka olisikin yksin, mutta kun hän herää ulina alkaa. Vähän minua jännittää miten Ninni selviää kun menen maanantaina kouluun. Onneksi sen ei tarvitse olla yksin, sillä isi on kotona päivisin niin ei joudu olemaan koko pävää yksin. Myös pikku-siskoni tulee koulusta aika aikaisin niin kyllä me varnasti selviämme. :)
Täältä tullaan!

1 kommentti:

  1. Terveisiä Aatulta! Ninni taitaa olla ihan superreipas pentu. Yksinolo onkin varmasti outoa, kun on koko ajan ollut sisarukset ja muut koirat ympärillä. Vielä se Ninni oppii jopa arvostamaan omaa rauhaa:)

    VastaaPoista