maanantai 3. syyskuuta 2012

Talliretki ja muuta mukavaa

Maanantai päivä menikin sitten ihan hyvin ja ihan turhaan stressasin, että miten menee. Ennen, kuin lähdin kouluun huikkasin iskälleni, että tulisi vaikka lattialle nukkumaan ettei Ninnin olisi tarvinnut olla yksinään. Ihan kauniisti Ninni oli nukkunut isin kanssa. Kun tulin koulusta kotiin Ninni oli olohuoneessa isin kanssa televisiota katsomassa. Taitaa Ninnistä tulla isin kaveri! ;)
 
Ninnin kanssa vähän läksyjäkin tehtiin eikä meinannut mitään tulla, kun niin paljon mielummin oltaisiin leikitty. Kyllä sitten noin kymmenen minuutin kuluttua alkoi uni maittaa. zzz... Kun Ninni otti vähän siinä läksyjä tehdessä hupparin hihasta kiinni toruin sitä ja nostin pois niin sieltä pääsi pieni naurettava murahdus! :)
 
Äiti kysyi lähtisinkö Ninnin kanssa vähän tallin metsän reunaan leikkimään ja totta kai me Ninnin kanssa lähdettiin. Automatkalla Ninni vain makoilee sylissäni ja ihan rentona. Talilla olikinjo sitten jännittävämpää ja lähdettiin heti taapertamaan metsään. Ninni pysyi metsässä koko ajan aivan kannoillani. Istahdimme vähän sammaleen  leikkimään, mutta sitten alkoi jo väsyttämään ja lähdettiin takaisin tallille.
 

Ninni tutustuu Nella hevoseen


Matkalla takaisin talille tuli hevonen vastaan ja se oli aika jännää ja sitten vähän pelotti. Tallilla   menme seuraamaan kentälle, kun hevoset treenasivat. Ninni huomasi, että perheessämme asuu myös Onni mörököllliä suurempi mörökölli, joka on vain hieman ystävällisempi ja uskalettiinhan me moikatakkin Nella hevosta.
 
Talilla tapasimme paljon ihmisiä, jotka olivat Ninnin mielestä mukavia. :) Eräs koirakin nähtiin ja reippaasti moikattiin, vaikka aika poikki pentu olikin jo. Metsä retkeltä ei muistettu ottaa valokuvia, mutta uusia kuvia kyllä tulee vielä paljon.:)

1 kommentti:

  1. Onpas kiva seurata teidän tekemisiä ja Ninnin kehittymistä täältä blogista:) Aamun piristys! Kirjoita usein!

    VastaaPoista