tiistai 4. syyskuuta 2012

Elämää!

Todella hyvin on meillä mennyt Ninnin kanssa ei ole ollut oikeastaan mitään ongelmia. Yksin oloa treenataan, mutta ei olla oikein edetty, mutta treenit jatkuu.. Nyt on tilattu Ninnille ruuatkin ettei nälkä pääse yllättämään. :) Yksinola harjoitellessani olen jättänyt radion päälle, että olisi jotain kuunneltavaa ja oikesti Ninni kuuntelee sitä. Ninnille kelpaa keskustelut ja musiikki eli kaikki kelpaa.

Mä vähän järsin tätä koria
Läksyjä tehdessä Ninni on täysin mukana eli maistelee vähän koulu kirjaa, että kirjaan jää mukavat hampaan jäljet. Myös pyyhekumia on maisteltu ja totta kai myös pitää purskella minun sormiani!  Läksyissä siis kestää vähän kauemmin, mutta ei se mitään. :) Naskali hampaat ovat jo kovassa käytössä eikä puru luut kelpaa niiden käyttöön.

Tänään eräs ystäväni oli kylässä meillä ja Ninni iloisesti tervehti ja ystävystyi heti ja häntä vispasi koko ajan. Rentona ollaan jo perheen kanssa ja kaikki perheen jutut ovat jo tuttuja. Aamuisin heräämme jo kuuden maissa ja illalla noin puoli kymmenen tai kymmenen maissa.

Kaikki olivat niin huolissaan, kun Ninnin täytyy olla huomenna varmaan noin puoli tuntia yksin ja miten se pärjää, kunnes sovimme, että minun pappani tulee ehkä siksi aikaa, että tulen koulusta. ;)  Huomenna sitten nähdään. Kyllä mä luulen, että se pärjää puoli tuntia eihän se ole edes kauaa.

3 kommenttia:

 1. Mites meni yksinolo? Vai tuliko seuranpitäjä? Ninni on NIIN suloinen, että on varmaan vaikea pitää kuria:)

  VastaaPoista
 2. Rohkeasti vain yksin olemaan, jos on energiaa purettu ennen yksinoloa ja jää jotain puuhaamaan kun lähdet, ei ehdi kunnolla edes huomaamaan kun lähdit. Hyvä harjoitella tätä yksinoloa silloin kun olette kotona, sinun täytyy vain malttaa olla hetkiä ilman Ninniä vaikka olisit kotona ;) Ja jos vähän itkeskelee perään niin pian se loppuu kun alkaa väsy tulemaan.. Itse olen pentujen kanssa aloittanut yksinolon siitä kun ovat syömässä, ruoan syömisen jälkeen alkaa rauha ja lepo.

  VastaaPoista
 3. Moikka! Mulla on tarjan edellisestä pentueesta snautseri neito Dana, jos kiinnostaa lukea meidän blogia niin tervetuloa! :)

  http://dolike.blogspot.fi/

  VastaaPoista