torstai 6. syyskuuta 2012

Leikki on naukserin työtäNinni reipastuu päivä päivältä ja naskali hampaat ovat aina vain kovemmassa käytössä. Vanhempaa koiraa Onniakin on alettu haastamaan leikkiin ja jopa haukkumaan! Leikitkin on alkanut jo rajuuntua, kun Ninni oikein villiintyy. Leikkien jälkeen sitten alkaa väsyttää ja unien jälkeen taas leikkimään. Ninnillä on paljon leluja jo ja kaikki ovat hänen mielestään kivoja. Tennispallo on myös tosi kiva ja sitä on myös kivaa jahdata. Ninni sai vielä kolme lisää ja ne vielä vinkuvatkin.
Yksinolokin on varmaankin edistynyt, kun tulin koulusta Ninni oli yksin kotona minun huoneessani ja nukkui ihan rauhallisesti pedillään. :) Olin  ihan ylpeänä: Minun Ninnini!Isi oli keksinyt hyvän idean antaa kongin ja sinne puolikkaan nakin. Täytyy alkaa laittaa kongi kun ollaan vähän kauemmin pois. Mutta ei pitäisi Ninnillä tulla tylsää, kun on kokonainen lelukokoelma.
Pihalla alkaa jo uskaltaa, juosta ja säntäillä lujempaa, kun on tutustunut kaikkiin pihan paikkoihin. Ninni tekee jo hienosti tarpeensa ulos ja vielä kukkapenkkiin.
 
 

2 kommenttia:

  1. Hyvä Elli ja Ninni! Puuhapallo olisi varmaan myös hyvä ajanvietelelu.
    Aatun pikkuveli on syntynyt tänään Tsekissä, ja se on KOKOMUSTA. Nimi alkanee B:llä.

    VastaaPoista
  2. Hyvä, hyvä Elli ja Ninni, kyllä se Ninni oppii varmasti hyvin olemaan yksin. Juuri tuollaisia pieniä pätkiä voi harjoitella ensin. Meidän täytyis ehtiä Liinun kanssa Ninniä moikkaamaan, Liinu kyllä tykkää pennuista ja pikkukoirista muutenkin. Muistas muuten katsoa, et milloin lokakuun näyttelyn ilmoittautuminen menee umpeen, meinaan jos ootte Liipun kanssa menossa junnuihin!

    VastaaPoista