lauantai 15. joulukuuta 2012

Darya`s tapaaminen


Käytiin viime sunnuntaina tapaamassa Darya`s sukulaisia. Ninnin velikin tuli moikkaamaan Ninni siskoa. :) Ninni oli aluksi aika ujo, mutta lopulta innostui leikkimään. Oli tosi hauskaa nähdä muitakin Daryaksia. Ninnillä oli hauskaa ja ajateltiin, että olisi kiva tavata uudelleen. Ninnille tuli lopuksi kylmä, vaikka sillä oli villapaita.

Sisko ja sen veli <3

Olin messarissa Liinun kanssa juniorhandlerissä meillä meni hyvin, mutta emme päässeet palkinnoille, mutta meillä oli tosi hauskaa. Ostin Ninnille näyttelyhihnan jossa on helmiä <3 ja nimilaatan joka kiinnitetään sen kaulaan ja jossa on Ninnin nimi ja puhelin numeroni. Iitu osti myös Ninnille vaaleanpunaisen kansion Ninnin papereille.


Ostimme tänään Ninnille toppatakin, koska kun Ninniltä nypitään kaikki turkki se tarvitsee takkia, koska neulottu villapaita ei oikein riitä. Ostimme vähän liian ison jotta se mahtuisi vielä kun se on iso. Ostin myös sille hienon hurtan pannan. Kyllä Ninni on saanut paljon tavaroita.

2 kommenttia:

  1. Kivat takit kaikilla:)Ja muutenki villiä menoa. Joukossa näyttäisi olevan yksi Aatu-mallinenkin. Näinkö oikein? Täälläkin on niin kylmä, ettei Aatu haluaisi lähteä ulos, pika-asioinnille vain pihalle. Pitänee pukea loimi päälle. Jiri on kyllä koko ajan menossa, sitä ei palele. Milloin Ninniltä viedään karvat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olihan siellä Aatunkin värisiä. Muistaakseni tiistaina Ninniltä viedään karvat. :)Ninni kävi eilen metsässäkin ja tuli vähän kylmä ja se oli ihan lumipalloissa. Vaikka oli toppatakki päällä.

      Poista