torstai 29. marraskuuta 2012

Joulumarkkinat ja muuta kivaa!

Olimme Ninnin kanssa viime sunnuntaina joulumarkkinoilla. Ninnillä oli villapaita, koska ei ollut hirveän lämmin. Ninni halusi haistella kaikkea ja muut ihmiset olivat kiinostavia. Aluksi Ninnin yritti haukkua kaikille ihmisille, mutta pian huomasi, että "en mä ehdi!" Toisille koirille se haukkui, mutta lopuksi se lopetti senkin. Kun menin käsityönäyttelyyn hakemaan huopatossujeni palkintoa jonne koiria ei saanut tulla Ninni oli ihan kauhuissaan ja kuulin kun se huusi. Kun tulin takaisin se oli aivan onnesta soikeana. Monet ihmiset sanoivat Ninniä söpöksi ja pieneksi ja silittivät Ninniä ja Ninni tervehti iloisesti heiluttamalla häntää. Se oli hyvä kokemus Ninnille.

Muutama päivä sitten Ninni söi hevoskastanjan jotka ovat myrkyllisiä! Sille tuli ripuli ja selvisimme vain säikähdyksellä. Laitoin yöksiskin minun huoneeni lattialle sanomalehtiä ja vettä,mutta ei Ninni ollut tehnyt mitään. Sanoin pikkusiskolleni, ettei tuo enää hevoskastanjoita pihaan, mutta niitä ei varmaan löydy mistään sillä täällä on jo lunta!Ninni on aamu-uninen koira! ;) Aamulla kun pitäisi herätä se vain köllähtää takaisin ja haukottelee äänekkäästi. Kyllä se heräilee kun minäkin. Ja kun aamulla ollaan ulkona ei se haluaisi mennä ulos kun on niiin kylmä. Laitan sille aina villapaidan ulos mennessä. Jeee! Junior handler numero tuli, mutta tänä vuonna sinne mennään vielä Liinun kanssa. :)

4 kommenttia:

 1. Ai, mikä palkinto? Kerro heti!
  Ninni on kyllä oikea citykoira. Mitenkähän se pärjää sitten täällä maalaisserkkujen luona? Pitää varmaan käyttää sitä Mikkelin torilla:)
  Täälläkin on niin kylmä, etteivät nakusterit halua olla kauaa ulkona. Mutta lunta meillä ei ole, ainakaan vielä.
  Jirikin syö kaikkea sopimatonta ulkona. Aamuisin se sitten oksentaa, kun maha on muuten tyhjä:( Eilen tuli kuusenkävyn palasia ja tänä aamuna pieni tuivion oksa.

  VastaaPoista
 2. siis se palkinto oli mun tekemistä huopatossuista jotka lähetettiin koulujen väliseen kilpailuun. Tulee varmaan hauska joulu loma kun kolme käppänää ;)

  VastaaPoista