tiistai 20. marraskuuta 2012

Näyttelyt ja trimmaus

hörö korvat
Kävimme tätini  ja Ninnin ja Liinun kanssa vähän aikaa sitten match show:ssa Salossa. Oli aika kelju ilma, sillä satoi ja oli aika kylmä. Minä ilmoittauduin kolmeen eri kehään: junnuihin, pentuihin ja isoihin! Aluksi menin Linnun kanssa junnuihin. Liinu ei pitänyt ollenkaan siitä kun hänen piti juosta lätäköiden läpi. Sitten menin isoihin koiriin Liinun kanssa ja ihme saimme punaisen nauhan. Sitten menin Ninnin kanssa pentujen kehään. Saimme sinisen nauhan, mutta olin tyytyväinen, sillä miestäni Ninni juoksi hyvin, mutta pöydällä seisomista pitää vielä harjoitella. Emme sijoittuneet missään, mutta hauskaa oli.
sininen nauha ;)

Ninni ja Onni leikkivät joka ilta ja riehuvat TV:n edessä. Onni on selvästi piristunyt, vaikka ei aina jaksa lähteä Ninnin kanssa leikkimään. Ja välillä Ninni saa joitakin hepuleita ja juoksee ympäri taloa kaueealla vauhdilla ja sen jälkeen kaikki matot ovat rytyssä. Ninni haukkuu vieläkin jokaiselle vastaan tulijalle ja nyt alkaa kova koulutus.

Nyt Ninni on trimmattu. Se näyttää ihan snautserilta. :) Iitu sanoi, että katsotaan sitten joskus 2-3viikon päästä uudelleen, kun kaikki turkki ei lähtenyt vielä eikä kannatta väkisin vetää. Aluksi meillä oli korvat rulalle teipattuina ettei korvatulehdus uusiutuisi, mutta nyt siitäei ole enää huolta joten päätimme teipata korvat leuan alta. 

2 kommenttia:

 1. Voi Ninni on jo ehtinyt Mätsäriinkin ;) Hienoa! Intoa harjoituksiin <3
  Veli-poika Jessekin harjoittelee kovasti äänenkäytön vähentämistä. Silloin kun on paljon häiriöitä niin suu pysyy hienosti kiinni esim. kun kävimme markkinoilla ja agilityhallissa katsomassa kisoja, mutta kun kävelylenkillä tulee yksittäisi ihmisiä vastaan niin niille pitää ensin vähän haukkua. Silloin jos ihmiset tulevat takaapäin niin saavat mennä ohitse ilman tervehdystä, mutta kun tulevat edestäpäin niin silloin saavat haukahduksen. Määrätietoisella asiaan puuttumisella äänenkäyttö kyllä vähenee. Hyvä olla vaikka namia mukana ja kiinnittää Ninnin huomio namiin, kun huomaat että ihminen on tulossa ja tietenkin palkita ja kehua kun ohitukset onnistuu.

  VastaaPoista
 2. Hiphiphei, Ninni! Oletpas nyt soman näköinen, vaikka ainahan sinä olet ollut. Hienoa, kun kävitte kehää harjoittelemassa.
  Jiri ei hauku vastaantulijoita, mutta minä olen alkanut haukkua. Piti tässä ryhtyä suojelupoliisiksi.
  Onni on jo vanha setä, joten sitä pitäisi kohdella kunnioittavasti. Mutta toista on, kun tulet tänne. Minä leikin mielelläni pikku otusten kanssa, kunhan eivät ota lempilelujani.
  Minä lähden tästä näyttelyyn Narvaan Hanne-kasvattajan kanssa, vaikka jalostustarkastuksessa minut rankattiin vain tyydyttäväksi. Narvassa on sattumoisin sama tuomari kuin Raisiossa oli.

  VastaaPoista