tiistai 6. marraskuuta 2012

Onni ja Ninni :)

Ei olla ehditty kirjoittamaan vähään aikaan. Ninni on taas kasvanut paljon ja tarvitsee jo enemmän liikuntaa. Ollaan päätetty, että yritetään käydä joka päivä  lenkillä. Ninnin turkki on jo  aika pitkä, mutta pian Iitu tulee trimmaamaan. :) Ninni osaa jo istua, seisoa takajaloillaan, seisoa (jotenkin) ja luokse tulon. Lenkeillä ei Ninni hauku edes ohikulkijoille. Tuntuu kivalle, koska Onni vanhempi koira siis vetää ja haukkuu.


Onni ja Ninni odottavat vierekkäin iltaisin ruokaa. Molemmat istuvat vierekkäin ja seuraavat milloin  ruoka tulee. :) Ne myös leikkivät ja Onni on ihan leikissä mukana. Yleensä Onni ei edes leiki leluilla ja nyt ne leikkivät Ninnin kanssa ja tappelevat jostakin sukasta. :) Ajattelimme Iitun kanssa mennä match show:hun ja ottaisimme Ninnin mukaan. :) Metsälenkeillä Ninni juoksee jo Onnin kanssa edellä, mutta tulee vihellyksestä luokse. :)

2 kommenttia:

  1. Ninni pitää Onni-sedän virkeänä, viksu pikku naukserityttö:)

    VastaaPoista
  2. Ninnihän osaa jo vaikka mitä. Pentuajan tärkein oppi on suhde omaan ihmiseen ja perushallinta. Kaikenlaisia temppuja ehtii oppia vaikka kuinka paljon myöhemminkin! Hienoa että Ninnille kuuluu hyvää <3

    VastaaPoista