sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Syysloma :)

Söpöt saparot
Ei olla taaskaan ehditty kirjoittamaan, kun on ollut kauheasti puuhaa! Kävimme Helisingissä syysloman aikana. Lähdimme asuntoautolla ja Ninni mukana. Kävimme kauppakeskuksessa ja Ninni ja Onni odottivat autossa. Ninni taisi nukkua sen aikaa. Sain hienot vaatteet junior handleriä varten.Sen jälkeen lähdimme kohti Linnanmäkeä. Ajatelimme, että Ninni voisi tulla mukaan, mutta ei tietenkään laitteisiin. ;) Saimme kuitenkin tietää, että koirilla ei ollut asiaa linnanmäelle :(. Äiti jäi koirien kanssa autoon. Ei Ninnillä olisi ehkä ollutkaan kauhean kivaa linnanmäellä muutenkaan. Ninnillä oli ollut autossakin ihan mukavaa. :)

Seuraavana päivänä huomasimme, että Ninni ravisteli ja raapi korviaan. Kun katsoimme niitä ne olivat sisältä aika punaiset. Soitimme eläinlääkärille, koska Ninnillä taisi olla korvatulehdus. Saimme ajan seuraavalle päivälle. Alisa ja äiti menivät Helsinki international horse show: hun ja minä ja iskä ja Ninni menimme eläinlääkäriin.


Sirkuskoira
Kun pääsimme huoneeseen nostin Ninnin hoitopöydälle. Ninni ei pitänyt siitä, että hänen kipeitä korviaan räplättiin. Ninni laittoi niin paljon vastaan, kuin pystyi. Korvistä ei löytynyt hiivaa tai bakteereja. Eläinlääkäri epäili, että Ninnillä olsi voinut olla maitoallergia, koska olimme antaneet ihan vähän kermajuustoa, mutta ei se minusta ole sillä se on saanut meillä aikaisemmin raejuustoa.

Saimme antibiootti kuurin ja korvatippoja. Kävimme koirien kanssa vielä lenkilläkin.Ninni oli aika poikki, kun se oli taistellut lääkärissä. Ninni onnistui pureskelemaan häkkinsä vetokejun niin ettei se mene enää kiinni. :(

Hoidettiin ensin Ninniltä tuo korvatulehdus ja sitten vasta mietittiin sitä korvien liimausta. Käytiin juuri eilen Iitun luona ja Ninni innostui leikkimään  Liinu mudin kanssa ja liimasimme korvat tai siis teippasimme (rullalle), jotta korvatulehdus ei uusiutuisi. Ninnillä on myös tosi hieno villapaita, kun tuo lumi tuli niin äkkiä ettei pikku naukseri palele. Ninni ihmetteli hieman tuota lunta, mutta ei enää. ;)

3 kommenttia:

 1. Hienot on saparot! Antaako Ninni niiden olla?
  Teitkö itse villapaidan? Just mietin yhtenä päivänä, että pitäisi saada mitat, että voisi neuloa Ninnille. Villapaita on tosi tarpeen sitten, kun tulee ensimmäinen karvan nyppiminen.
  Taidankin sitten neuloa Jirille. Sille voi tulla vilu, kun Tsekissä on vielä ollut ihan lämmintä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Antaa Ninni aika hyvin saparoiden olla. :)En tehnyt villapaitaa itse ostettiin vaan ettei tuu kylmä ja se oli joku halppis villapaita. ;) Mahtuu varmaan jouluun asti. Sitten pitää tehä uusi hienompi. :)

   Poista
  2. Joo, saatkin tehdä itse. Osta kutittamatonta lankaa ja sopivat sukkapuikot. Sopivin langan paksuus on puikoille 3,5 - 4. 7 veljestä kutittaa, ostakaa vaikka akryylilankaa. Lankaa menee noin 150 g. Voit aloittaa jo ennen joulua, koska aluksi neulotaan pelkkää pötköä. Laitan ohjeet sähköpostina, kun haluat aloittaa:)

   Poista