keskiviikko 30. tammikuuta 2013

näyttelyt ja temppukoulu

ei jaksa...
Ei ole taas tullut kirjoitettua, ja nyt on ihan kamalasti kerrottavaa! Me kävimme Turun erkkarissa ja vähän jännitti, mutta hienosti se loppujen lopuksi meni. Ninnin kasvattaja Tarja siisti Ninnin vielä ennen kehää. Saimme sinisen nauhan, mutta hienosti meni. Liikkeet olivat kuullemma hyvät, mutta seisomisessa vielä petrattavaa. Ninni sai muuuten hienon pannan erkkarista myös. Oli ihana näyttely retki ja kiitos Tarjalle hyvistä koulutus vinkeistä seisomiseen ja Ninnin nyppimisestä.:)
nami nami luuu
Ollaan me käyty temppukoulussakin jo kolme kertaa ja nyt se loppuikin, mutta oli tosi mukavaa. Saimme hyviä vinkkejä siellä ja opimme mm. kierimään, laittamaan etutassut vatiin ja korokkeelle, peruuttamaan (vähän), paikka, ja muuta mukavaa. Saimme pelata aktivointi pelejä ja viimeisellä kerralla meillä oli temppurata. se oli hauska, koska siinä oli sekoitettu rallytokoa, tokoaja agilitya. Ninniä vähän jännitti ja vähän se haukkuikin, mutta saimme siihenkin koulutusohjeen.


Ninni hyppää
Ollaan harjoiteltu temppuja kotonakin, ja saimme Iitulta lainaan aktivointipelin jota vanhempi koiramme Onni innostui pelamaan. On ollut aika kylmiä päiviä, mutta nyt on ihan kamalat räntäkelit, mutta onneksi meidän vanhan tipsun kurapuku menee juuri prikuulleen Ninnille. Ninni saa viettää päivät huoneessani, koska muuten tuhoaa kaikkea. ;) Laitan sille aina puuhalelun ja hyvin se on ollut paitsi tänään se oli mellastanut oikein kunnolla ja syönyt mm. herätyskelloni ja tyhjentänyt roskikseni ja silpunnut kaiken paperin ;)

1 kommentti:

  1. Ninni haluaa itse toimia herätyskellona!Sehän onkin ihan ekomallia, koska ei tarvitse pattereita vaihtaa! Jiri haluaa Ninnin tänne leikkimään.
    Saat opettaa meillekin temppuja, kun nähdään.

    VastaaPoista