sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Agilityä :)

Agility
Bloggaamisessa on ollu pieni tauko, mutta nyt taas kirjoitellaan. ;) Mutta siis oltiin 2 viikkoa ensimäisen kerran pentuagilityssä ja meillä oli tosi kivaa! Ninni ei kylläkään halunnut leikkiä niin jännässä paikassa joten päätettiin, että palkka on ainakin näin aluksi nami. Iitu sanoi, että voisimme mennä erillaisiin paikkoihin ihan vaan leikkimään. :) Teimme aluksi esteen kiertoja ja meillä oli rima ihan alhaalla ja Ninni meni hienosti. :) Ninnille ja minulle jäi hyvä fiilis treeneistä ja odotetaan innolla tämän päiväisiä treenejä!

Ninni ja Jekku
Pyöräkori on ollut myös kovassa käytössä ja ollaan käytä ties missä sen kanssa. ;) Ollaan käyty koirapuistossa koroisilla jossa on usein koiria. Ninni on aluksi arka, mutta sitten reipastuu ja alkaa leikkimään. Yleensä jos puistossa on vaan yksi koira Ninni ei ala leikkimään, mutta jos on kolme tai enemmän Ninni innostuu. Aika hassua. :)

Piha posseerausta ;)
Käytiin yksi päivä piknikilläkin pyörillä ja Ninni istui korissaan ja levitettiin viltti maahan ja syötiin eväitä. Ninni oli pitkässä hihnassa ja sai sekin puruluun ja tietenkin vettä. Ninni nautti ottaa aurinkoa viltillä. Ja muutenkin se tykkää olla auringossa. :)

Kohta meillä tulee taas näyttelyitä joten pitäisi etsiä joku mätsäri jossa käytäisiin harjoittelemassa ja muistelemassa miten siellä kehässä nyt mentiinkään. ;) Nyt Ninni makoilee tuossa lattialla ja lelpää, että jaksaa sitten agilityssä painaa!

Eilen Iitun uusi koiranpentu Jekku mudi kävileikittämässä Ninniä ja ne juoksi ihan täysillä ympäri pihaa ja molemmat kävivät kahlaamassa suihkulähteessä joka ei ole niin hyvän hajuinen. Joten molemmille taisi tulla pesu päivä. Mutta pääasia oli, että niillä oli kivaa! :)


3 kommenttia:

 1. Jee, vihdoin päivitys! Hienosti meni Ninni tänäänkin aksassa :) Helatorstaina oli pari mätsäriä, eli mee Ninnin kanssa bussilla tai sillä fillarilla, kun mä oon näillänäkymin hakukokeessa.

  VastaaPoista
 2. :)
  Kiva päästä lukemaan kuulumisia. Juu meillä tuota samaa kääpiöiden kanssa agilityssä, vaikka kotona leikkivät ihan hullun lailla niin agilityssä nuukaillaan leikkimisen kanssa. Joten samalla kaavalla täälläkin edetään nuorien kanssa, ensin treenaillaan namilla agia ja harjoitellaan sitä leikkiin ryhtymistä eri paikoissa aina kun vain ehditään.
  Vähitellen voit alkaa totuttaa Ninniä kävelemään/hiljaa juoksemaan pyörän vieressä, kun ikää alkaa jo olla. Ihan vain totuttamista ei niinkään vielä lenkkiä. Näyttelyitä ajatellen pyöräilylenkit tekevät todella hyvää liikkeille ja ainakin täällä kääpiöt tykkäävät siitä, kun saavat juosta oikein kunnolla!

  VastaaPoista
 3. Moi Ninni, pitkästä aikaa! Hieno uusi asu blogissasi. Loppuviikosta nähdään, saat sitten leikkiä Jirin kanssa. Minä katson päältä, ettei homma mene överiksi.

  VastaaPoista