keskiviikko 7. elokuuta 2013

Ihana kesä!!

Kävimme muutama päivä sitten koirapuistossa ja Ninni matkusti taas omassa pyöräkorissaan. Aina, kun haen pyöräni pihaan Ninni yrittää kiivetä jo koriin. :) Kun se sitten loppujen lopuksi pääsee sinne se pyörähtää pari kertaa ympäri ja sitten istuu nenä kohti menosuuntaa. Koirapuistossa oli paljon pieniä koiria. Ninni oli vähän jännittynyt niin, kuin aina aluksi. Pian se kyllä rentoutui ja lähti tutkimaan muita.

Viivyimme koirapusitossa ehkä noin 45min. koska Ninni säikähti, kun joku whippetti alkoi leikkiä sen kanssa ja alkoi ajaa Ninniä ympäri koirapuistoa. Mutta ennen sitä Ninnillä oli mukavaa ennen sitä. Se meni istumaan maassa olevalle tukille muiden ihmisten kanssa. :)

Iitu lähetti viestiä maanantai päivällä, että lädetäänkö uittamaan koiria. Ja, koska oli aika kuumapäivä niin TOTTA KAI me Ninnin kanssa lähdettiin. Manta hyppäsi ensimmäisenä veteen pieneltä kiveltä. Ninni lähti uimaan vasta, kun minäkin tulin uimaan. Ninni ui tosi paljon ja, kun uitiin vierekkäin Ninnin kanssa sitä alkoi väsyttää niin se kiipesi hartioilleni. :) Meillä oli tosi kivaa!

Tänään käytiin pyörälenkillä Ninni taas korissa suikkilan eläintarvikekaupassa zoojatarissa ostamassa Ninnille tämän iltaisiin mätsäreihin nameja. Otimme varmuuden vuoksi sadetakit ja Ninnin korin päälle pieni suoja, jos vaikka alkaisi sataa, kun aamulla oli tullut muutama pieni kuuro. Ja kun pääsimme kaupasta ulos tulikin oikea rankkasade! Puimme sadevaatteet ja laitoimme Ninnin koriin, jossa sillä oli Alisankoulurepun sadesuoja, joka sopi täydellisesti Ninnin pyöräkorin suojaksi sateella ja nyt sille olikin käyttöä. Olimme ihan märkiä kotiin tullessamme, mutta meillä oli ollut kivaa! :)

Ja tänään käytiin myös siis illemmalla kupittaalla mätsäreissä. Meillä ol itarkoituksena mennä harjoittelemaan ja muistelemaan, että miten siellä kehässä käyttäydittiinkään. Iitu osallistui Jekun kanssa. Jekku sai omasta kehästään punaisen nauhan ja meni tosi hienosti ja se oli sen ensimmäisiä mätsäreitä! Sitten oli minun ja Ninnin vuoro. Tuomari oli ihan super kiva! Ninni liikkui hyvin, mutta ei aivan jaksanut seistä, mutta saimme myös punaisen nauhan. Jekku pärjäsi hienosti ja oli punaisten kakkonen. Me ei päästy Ninnin kanssa sen pitemmälle, mutta oli tosityytyväinen, koska harjoitellessa välillä se seisoi tosi hienosti!! Taas oli kiva reissu paitsi, että silloinkin satoi. 


2 kommenttia:

  1. Molemmat koirat saivat hyvää harjoitusta. Ehkä sun tarvii viedä Liinukin taas joskus, kun se jäi niin surkeana kotiin.

    VastaaPoista
  2. Serkkutyttö ei taida olla ihan viisas, kun menee noin vain uimaan. Ei me. Paitsi meinasin eilen hypätä perään, kun Paavo hyppäsi mökillä laiturin päästä. En sitten kuitenkaan hypännyt.
    Nääkin haluaa näytelmiin!

    Terveisin serkkupojat.

    VastaaPoista