maanantai 29. heinäkuuta 2013

Koti agilityä!

Iskä teki Ninnille muutama päivä istten ihan omat agility hyppyesteet! Kahdellakin esteellä saa paljon kiemuroita ja harjoituksia aikaan. Nyt meillä on kaikkiaan kaksi hyppyestettä, vauva puomi ja ikea putki, joka ei kyllä ole ihan samanlainen, kuin oikea agility putki. Nyt pitää vaan alkaa treenaamaan! Tehdään kyllä vielä agility nurmikko etupihalle, että on hyvä alusta. :)


Tänään Ninni menee hoitoon Iitulle, koska me lähdetään muutamaksi päiväksi Tukholmaan!! Ja se saa leikkiä siellä Jekun kanssa, joten silläkin tulee varmaan kiva loma. :) Ninni pääsi pesullekkin aamulla josta se ei pitänyt ollenkaan, mutta siitä tuli ihanan puhdas.

3 kommenttia:

 1. Hienot esteet! Ja surkean märkä koira.
  Pujottelukepeiksi voisi hankkia oransseja aurauskeppejä, niitä on syksyisin ainakin Honkkarissa. Siis jos haluaa pujotella pihalla. Hyviä harkkoja!

  VastaaPoista
 2. Kyllä teidän nyt kelpaa treenata. Ninni olikin niin puhtoinen, mut ei oo enää ;) Sä varmaan järkytyt tuosta parrasta, ehkä mun tarvii pestä se huomenna. Ninni oli tänään pätevä pieni jälkikoira. Eilen hän pääsi karvoistaan, mielenkiinnolla odotan, mitä kasvaa tilalle.

  VastaaPoista
 3. Iitu, karvojen tilalle kasvaa yleensä karvoja. Tässä tapauksessa toivottavasti valkoisia :)

  VastaaPoista