tiistai 23. heinäkuuta 2013

Mudileiri

Nyt ollaan päätetty Ninnin kanssa, etää aletaan kirjoittamaan vähän aktiivisemmin tätä meidän blogia. Saattaa tulla vähemmän tekstiä, mutta yritetään laittaa paljon kuvia.

Mutta siis me olimme mudileirillä Ninnin kanssa. Lähdimme viime perjantaina Iitun kanssa kohti ´Forssaa. Kävimme kaupassa Iitun kanssa hakemassa kaikille leiriläisille ruokaa koko leirin ajaksi. Saimme kauppakassit ängettyä täysnäiseen autoon. Kun saavuimme leiri paikalle autosta ulos astuessa haisi selvasti lehmän lanta ja ehkä juuri siksi, koska asuntolamme ihan vieressä oli navetta.

Perjantaina ei ollut vielä treenejä paitsi haku ja jälki ryhmillä. Meillä oli agillity teoria. Meillä piti olla 7 ihmisen esittely kierros, joka kesti runsaat 2 ja puolituntia. Minusta¨se ei kyllä ollut liikaa, koska kukapa nyt ei tykkäisi puhua agilitysta ja koirista! ;) Ninni vietti osan teoria ajasta sylissäni nukkuen. Kun teoria loppui kello olikin jo aika paljon ja sitten alettiin jo valmistautua menemään omiin huoneisiin nukkumaan.

Ninni oli nukkunut yöllä häkissään ja välillä laittialla sitäkin ehkä ihmetytti uusi paikka. Agility treenien piti alkaa 9.00-9.30 välillä ja sinne oli matkaa 8 kilometriä joten piti herätä jo aikaisin. Kun pääsimme kentälle oli vuorossa esteiden kantamista ulos kontista.

Ensimmäisena teimme pienen radan ja Ninni meni hyvin minulla tuli vain vähän kiire valssatessa, kun en ajatellut sen olevan nin nopea. ;) Olin tyytyväinen ensimmäisiin treeneihin. Kävimme syömässä välillä ja sitten taa treenaamaan.Taisimme tehdä kontakteja ja takaa leikkauksia  silloin en muista ihan varmaksi. Mutta nekin menivät ihan ok.

Sunnuntaina oli taas sama aikataulu, kuin lauantaina. Teimme kahdella hyppy esteellä pakkovalsseja ja se vaikutti hankalalta, mutta loppujen lopuksi se onnistui hyvin. Toisella kierroksella meillä oli n.  12 esteen rata ja Ninni menisen loistavasti! :D Olin tosi tyytyväinen. Ruuan jälkeen teimme yhden radan, jossa oli n. 11 estettä, mutta Ninni oli niin poikki ettei se enää onnistunut niin hyvin, mutta se oli ihan ymmärrettävää.

Leiri oli ihan super paras kiitos Iitulle, joka järjesti tämän ja Marjolle ihan parhaasta valmennuksesta ja kannustuksesta!! :)
 

2 kommenttia:

  1. Hyvä Elli ja Ninni! Hyvin menee teillä, mutta menköön.

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä kiva leiri, kiitos seurasta Elli ja Ninni :)

    VastaaPoista